NUMANSDORP
Havenstraat 35/35a


Omschrijving:
DUBBEL WOONHUIS

Namens HW Wonen bieden wij aan een bijzonder pand bestaande uit twee aparte woonruimtes, een tuin en een dubbele berging.

Deze oorspronkelijke hoekwoning dateert van omstreeks 1942. Op enig moment is de woning verbouwd tot twee kleine zelfstandige woonruimtes, één op de begane grond en één op de verdieping. Een officiële splitsing in appartementsrechten heeft niet plaatsgevonden.
Om deze reden wordt het pand nu als geheel te koop aangeboden.

Dit biedt een koper de mogelijkheid om er eventueel weer één woning van te maken, of, om zelf een unit te bewonen en een unit te verhuren.

De indeling is globaal als volgt:
centrale entree in hal met twee meterkasten, deur met toegang tot de benedenwoning en deur met toegang tot de trapopgang naar de bovenwoning.

De woning op de begane grond heeft een woonkamer met eenvoudige open keuken, een trapkast, toiletruimte en slaapkamer met inpandige doucheruimte aan de tuinzijde.
De vloer is afgewerkt met laminaat.
De ramen zijn voornamelijk voorzien van dubbel glas en verwarming vindt plaats m.b.v. een combi-ketel van 2015.

De woonruimte op de eerste verdieping heeft een hoge, lichte woonruimte met open keuken, een overloop met toiletruimte en een slaapkamer met inpandige doucheruimte aan de achterkant. Ook hier is laminaat vloerafwerking aangebracht.
De ketel die voor de verwarming zorgt is van 2008.

Achter het pand ligt een behoorlijke tuin met daarin een houten berging, bestaande uit twee apart afsluitbare ruimtes.

De gebruiksoppervlakte van Havenstraat 35 bedraagt circa 35 m² excl. de berging en Havenstraat 35a is ongeveer 39 m² groot, exclusief de berging van circa 6 m².

Prima starters- of jongerenwoning, geschikt voor dubbele bewoning!

Verkoop is voorbehouden aan de persoon die er zelf gaat wonen. In de overeenkomst wordt een zelfbewoningsclausule opgenomen voor een periode van één jaar (vanaf moment inschrijving bevolkingsregister). Dit houdt dus in dat het gehele pand verkocht wordt aan één koper, die er zelf gaat wonen. Het staat deze koper vrij om een unit te verhuren. Pas na het verstrijken van het bovenvermelde jaar van zelfbewoning, kan er desgewenst doorverkocht of volledig verhuurd worden.

Bijzonderheden:
Projectnotaris: Van der Straaten Notarissen Binnenmaas.
Details:
Type:Half vrijstaand
Kamers:4
Perceel:130 m2
Woonoppervlak:74 m2
Inhoud:300 m3
Bouwjaar:1942
locatie / kaart

Vraagprijs
€ 162.500,- k.k.

Kerkstraat 7
3295 BD ‘s-Gravendeel

marquis@marquis.nl
T. 078 673 7244Openingstijden:
maandag t/m vrijdag 09.00-17.15
zaterdag en ’s avonds op afspraak

© 2015 Marquis, alle rechten voorbehouden
disclaimer | contact