MOOKHOEK
Kreekstraat 6


Omschrijving:
Namens HW Wonen bieden wij aan een leuke (eind)woning met stenen berging, gelegen in buurtschap Mookhoek (gemeente Strijen) op een prima locatie binnen de wijk.

Deze omstreeks 1968 gebouwde woning staat op een perceel van circa 161 m² eigen grond (inclusief een deel van het achterpad).

De indeling is globaal als volgt: entree/hal met meterkast, toiletruimte en trapopgang. Mooie lichte woonkamer met extra raam in de zijgevel. Dichte keuken met nette wandopstelling en kelderkast.

Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers en de badkamer. Deze is voorzien van een douchegelegenheid, een wastafel en de aansluiting ten behoeve van de wasmachine.

De bergzolder is met een vlizotrap bereikbaar. Deze ruimte heeft daglichttoetreding middels een raam in de gevel. De cv-ketel is hier opgesteld.

De woning wordt centraal verwarmd (Vaillant 2000) en is grotendeels voorzien van dubbel glas (met uitzondering van het toiletraam).

De gebruiksoppervlakte bedraagt circa 75 m² en de inhoud is ongeveer 300 m³. Dit is exclusief de berging van circa 9 m².

Prima starterswoning op leuke plek!

Bijzonderheden:
De koopsom is een vaste prijs en is niet onderhandelbaar.
Bouwkundig rapport beschikbaar.
Projectnotaris: Van der Straaten Notarissen Binnenmaas.

Verkoop is voorbehouden aan de persoon die er zelf gaat wonen. In de overeenkomst wordt een zelfbewoningsclausule opgenomen voor een periode van één jaar (vanaf moment inschrijving bevolkingsregister).
Details:
Type:Eengezinswoning
Kamers:4
Perceel:161 m2
Woonoppervlak:75 m2
Inhoud:300 m3
Bouwjaar:1968
plattegronden
kaart
locatie / kaart

Koopsom
€ 142.500,- k.k.

Kerkstraat 7
3295 BD ‘s-Gravendeel

marquis@marquis.nl
T. 078 673 7244Openingstijden:
maandag t/m vrijdag 09.00-17.15
zaterdag en ’s avonds op afspraak

© 2015 Marquis, alle rechten voorbehouden
disclaimer | contact