Smidsweg 42 E  's-Gravendeel

€ 825 p.m. ex.

Omschrijving

De voormalige bibliotheek aan de Smidsweg wordt op dit moment verbouwd tot 9 fraaie appartementen, welke te huur zullen worden aangeboden. De verbouwing nadert zijn einde en naar verwachting kan er in oktober 2019 daadwerkelijk gewoond worden. De woningen zijn uitgevoerd met een compleet ingerichte badkamer en toiletruimte. Ook zal een complete keuken worden geïnstalleerd, waarbij de eerste bewoners zelf een keuze mogen maken uit de beschikbare kleuren en aanrechtbladen. Ligging aan het begin van de Smidsweg, op loopafstand van winkels en voorzieningen. 

Bijna alle woningen beschikken over een buitenruimte (terras of balkon). Voor alle appartementen is een eigen parkeerplaats beschikbaar. 

 

De woning met nummer 42E op de begane grond is 80 m2 groot. 

De huurprijs bedraagt € 825,= per maand, exclusief € 25,= servicekosten en een vast bedrag aan energiekosten van € 75,= per maand. 

De brochure kan worden gedownload via deze site. 

 

Verhuur vindt plaats op basis van onderstaande voorwaarden:  

- Huurperiode minimaal 1 jaar (de huurovereenkomst wordt aangegaan voor onbepaalde tijd).

- Huurprijs inclusief (Tieleman) keuken met inbouwapparatuur. Onderhoud/reparatie/vervanging voor rekening van huurder.

- Huurprijs exclusief servicekosten. Deze bedragen € 25,= per appartement per maand (bedrag vast tot 1 juli 2022). Tot de servicekosten behoren o.a. onderhoud lift en elektriciteit, schoonmaken en glazenwassen van de algemene ruimtes.

- Energiekosten: € 75,= per maand per appartement (bedrag vast tot 1 juli 2022). De woning is gasloos. De kosten van Evides (water) komen voor rekening van de individuele huurders.

- Waarborgsom: twee maanden huur + servicekosten + energiekosten, te betalen bij reservering. Indien de reserving voor ingang van de huurovereenkomst wordt geannulleerd, wordt een bedrag aan gemaakte reserveringskosten in rekening gebracht. 

- Huurbetaling per automatische incasso, betaling vooruit, voor de eerste van de maand.

- Norminkomen: indicatie circa 4x huur als bruto maandinkomen, of aantoonbaar vermogen/bankgarantie. In overleg en ter beoordeling aan verhuurder. Het inkomen dient aantoonbaar te zijn door middel van een IBRI-formulier en een recente salarisstrook.

- Huurovereenkomst volgens Model door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) op 20 maart 2017 vastgesteld.

- Toewijzing appartementen: door verhuurder te bepalen, gunning wordt voorbehouden. 

 

Bezichtiging ter plaatse is op afspraak bij MarQuis makelaars & taxateurs mogelijk, waarbij uitdrukkelijk wordt gemeld dat dit voor eigen risico is omdat de bouw nog niet klaar is. Voordat wordt overgegaan tot bezichtiging of optie, dient te worden aangetoond dat het norminkomen toereikend is. Dit kan door middel van overlegging van een inkomensverklaring die kan worden opgevraagd bij de Belastingdienst. 

Belangstellenden kunnen contact opnemen met MarQuis makelaars & taxateurs voor nadere informatie. 

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 825 p.m. ex.
Servicekosten
€ 25
Status
Verhuurd

Bouw

Appartement
Appartement
Woonlaag
1

Oppervlakten en inhoud

Oppervlakte
80m²

Indeling

Kamers
3
Slaapkamers
-9

Locatie

[ { "address": "Smidsweg 42", "zipCode": "3295 BV", "city": "'s-Gravendeel", "lat": 51.7821936, "lng": 4.6124989, "heading": 0, "pitch": 0 } ]

Interesse? Vraag hier een bezichtiging aan.

Deze woning is Verhuurd

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.


Heeft u een vraag?

Wij zijn maandag t/m vrijdag bereikbaar van 9:00 tot 17:15 uur

Bel 078 673 7244