Aankoop Voor u geen dagelijkse bezigheid, voor MarQuis
makelaars & taxateurs wel

Kennis maken

Ik wil een woning kopen

Een eerste eigen huis kopen, of wellicht een ander of groter huis kopen, is een belangrijke stap. De gevolgen kunnen uw dagelijks leven en uw financiële positie aanzienlijk beïnvloeden. Daarbij is het van belang dat alle relevante aspecten goed bekeken worden.

Het kopen van een woning is namelijk niet alleen een zakelijke, maar vooral een emotionele aangelegenheid.

Contact opnemen

aankoop foto 1

Aankoop foto 2

Bedenk maar eens waar u zelf naar kijkt. De uitstraling? De mogelijkheden voor inrichting? De pluspunten in vergelijking tot uw huidige woning? Belangrijk, maar heeft u ook bouwtechnische kennis? Heeft u voldoende kennis om de waarde te bepalen? Beschikt u over toegang tot gegevens die inzicht geven in de verkoopprijzen van vergelijkbare woningen? Bent u in staat om uw emoties en enthousiasme buiten beschouwing te laten als het aankomt op het uitbrengen van een bod en het onderhandelen? En, heeft u verstand van juridische bepalingen en van wet- en regelgeving op het gebied van onroerend goed? Als u al deze vragen met ja kunt beantwoorden, dan bent u waarschijnlijk makelaar.

Het is echter begrijpelijk als dat niet zo is: u koopt waarschijnlijk niet dagelijks een woning. Daarom is het – àls u een woning wilt kopen – wel zo verstandig om iemand in te schakelen, die wel dagelijks bezig is met het kopen en verkopen van woningen; een deskundige makelaar, die verstand van zaken heeft; MarQuis makelaars & taxateurs. Wij begeleiden u graag op de weg van aankoop tot en met de overdracht bij de notaris en zorgen ervoor dat u een goede transactie sluit.

De kosten voor een aankoopbegeleiding zullen u meevallen: een basistarief plus een percentage van het bereikte onderhandelingsresultaat.

Bel gerust voor een vrijblijvende afspraak.Wij komen graag bij u langs voor een eerste kennismaking!
078 673 7244


Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.