VerkoopVoor u geen dagelijkse bezigheid, voor MarQuis
makelaars & taxateurs wel

Kennis maken

Ik wil mijn woning verkopen

Het verkopen van een woning is een spannende aangelegenheid, waarbij veel komt kijken. Gebreken, mededelingsplicht, erfdienstbaarheden, kwalitatieve rechten, de levering via de notaris, etc., allemaal zaken die van belang kunnen zijn. Voor u geen dagelijkse bezigheid, voor MarQuis makelaars & taxateurs wel. Wij kennen het klappen van de zweep.

 

De huidige markt vraagt om nog meer aandacht en persoonlijke inbreng. Een gedegen en goed onderbouwd advies kan u veel zorgen besparen en geeft de beste garantie voor een optimale opbrengst. Het vinden van de juiste koper is een kwestie van ervaring en middelen. Het voeren van correcte onderhandelingen is een vak apart.

 

 

Contact opnemen

Marquis-team-woning-verkopen

MarQuis is hierbij zeker uw partner

Waarom? Het is een ABC-tje. Een goede makelaar heeft Aandacht en is Betrokken. MarQuis spant zich tot het uiterste in om de verkoop onder de voor u meest gunstige condities tot stand te brengen.
En de C? Die staat voor Communicatie en het onderhouden van Contact. Dat zullen wij zeker doen!

Hoe gaat het in zijn werk?

Allereerst komen wij graag bij u langs om de woning of het appartement op te nemen en te taxeren. De eerste afspraak is vrijblijvend. Tijdens dit bezoek zullen o.a. de volgende onderwerpen aan de orde komen:

 • inventarisatie van uw persoonlijke wensen
 • complete en zorgvuldige opnametaxatie van de woning of het appartement
 • werkwijze van MarQuis makelaars & taxateurs
 • het verloop van het verkoop- en onderhandelingstraject
 • eventuele verkoopbevorderende (onderhoud of styling) tips

Hierna krijgt u ons advies met betrekking tot de vraagprijs en de te volgen verkoopstrategie. Tevens doen wij u een passende aanbieding voor onze diensten. 

Wilt u graag dat MarQuis uw partner wordt bij de verkoop?

Dan volgt de opdracht tot dienstverlening. Hierin staat omschreven wat er is afgesproken; vraagprijs, courtage, onze verplichtingen, uw rechten, etc. Vervolgens gaan wij aan de slag met o.a.:

 • het maken van een vakkundige fotopresentatie en verkoopteksten
 • het samenstellen van goede en duidelijke verkoopdocumentatie
 • aanmelden van uw woning in het NVM uitwisselingssysteem, waarbij direct alle 3600 collega NVM makelaars op de hoogte zijn van uw te koop staande woning
 • presentatie van uw woning op onze eigen website www.marquis.nl, op www.funda.nl (de meest bekende en bekeken woningsite), op www.hoekschehuizen.nl en op facebook en twitter
 • presentatie van uw woning in de etalage van MarQuis
 • het plaatsen van een te koop bord, poster of driehoeksbord (in overleg)
 • het plaatsen van advertenties in de lokale media (in overleg)

Uiteraard houden we u tijdens het verkooptraject regelmatig op de hoogte. Zijn er belangstellenden voor het pand? Voor een bezichtiging nemen wij ruim de tijd. Na afloop van het bezoek laten wij u natuurlijk weten hoe het is gegaan, zodat u als verkoper direct op de hoogte bent van de mate van interesse.

Wordt er een bod uitgebracht? MarQuis weet tijdens onderhandelingen de belangen van haar opdrachtgever uitstekend te behartigen en staat borg voor een juiste redactie van alle primaire en subsidiaire voorwaarden in de koopakte.

MarQuis begeleidt haar verkopers naar de notaris en voorafgaand aan de overdracht van de woning wordt met verkopers en kopers nog een eindinspectie gehouden.
Kortom: verkoopbegeleiding van ABC t/m Z.

Bel gerust voor een vrijblijvende afspraak.Wij komen graag bij u langs voor een eerste kennismaking!
078 673 7244


Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.