Disclaimer

Contact

Voor eventuele vragen of opmerkingen met betrekking tot de inhoud van deze website, nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen via het volgende e-mailadres: marquis@marquis.nl. Wij streven ernaar om uw vragen en opmerkingen zo spoedig mogelijk te beantwoorden. 

 

Disclaimer

Hoewel de grootste zorg wordt besteed aan de inhoud van deze website, kan MarQuis makelaars & taxateurs niet aansprakelijk of verantwoordelijk gesteld worden voor eventuele fouten en/of schade die uit het gebruik van deze website, direct of indirect, zouden kunnen voortvloeien.

Bepaalde verwijzingen op deze website leiden naar informatiebronnen van derden waarover MarQuis makelaars & taxateurs geen zeggenschap heeft. MarQuis Makelaars & Taxateurs aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van gelinkte websites.

 

Copyright

Het is niet toegestaan om zonder voorafgaande schriftelijke toestemming, de op deze site getoonde gegevens te kopiëren, te wijzigen, te distribueren, te verspreiden, te "reverse engineeren", te decompileren of op andere wijze te gebruiken en/of te exploiteren. Het is slechts toegestaan om een hyperlink aan te brengen, indien daartoe voorafgaand schriftelijke toestemming is verleend.