Makelaar Puttershoek

Wij zijn uw makelaar met een frisse kijk op woongeluk

 

Kennis maken

Over onze dienstverlening

Puttershoek biedt heel veel woonplezier, voor allerlei soorten huizenzoekers. Ondanks de nabijheid van Rotterdam en Dordrecht, kunt u genieten van weidse landschappen en pittoreske dorpsgezichten.

Of u nu op zoek bent naar een vrijstaande woning in het groen, of een appartement in een knusse dorpskern: Puttershoek heeft wat u zoekt. MarQuis heeft veel ervaring als makelaar in Puttershoek, en kan u daarom helpen bij de aankoop van uw droomhuis, maar ook om uw huidige woning in Puttershoek te verkopen. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor taxaties. Als u kiest voor MarQuis als uw makelaar in Puttershoek, weet u zeker dat u deskundig en vriendelijk wordt bijgestaan. Wij denken gedurende het gehele aan- of verkoopproces graag met u mee, met persoonlijke aandacht en zonder onnodige formaliteiten. Zo zorgen wij ervoor dat wij u een topservice leveren. 

Makelaar Puttershoek

Makelaar Puttershoek

Wees welkom bij MarQuis

Bij het kopen of verkopen van een woning komt veel kijken, dus is goede begeleiding cruciaal. Bij ons ervaren en toegewijde team bent u in uitstekende handen. Als makelaar in Puttershoek zijn wij van alle markten thuis, en zijn wij actief in de gehele gemeente.  U bent meer dan welkom om ook ter oriëntatie eens bij ons langs te komen. Wij staan u graag te woor over alles omtrent het aan- of verkoopproces van uw woning. 

Bent u geïnteresseerd in onze diensten als makelaar in Puttershoek, of wilt u meer informatie inwinnen? Via de onderstaande knop of onze contactpagina kunt u direct met ons in contact komen!

Contact opnemen

Hoe kunnen we u helpen?

We vertellen graag meer over onze dienstverlening. Bel of mail voor een afspraak.


Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.