Dwarsstraat 5  Puttershoek

Verkocht

Omschrijving

BEZICHTIGING VAN DE GARAGE IS PAS MOGELIJK NA DE INSCHRIJFPERIODE. HET AANMELDINGSFORMULIER IS TE DOWNLOADEN VIA MARQUIS.NL (ONDER HET KOPJE 'DOCUMENTEN' BIJ DE WONING).

Namens HW Wonen bieden wij aan een garagebox gelegen aan de Dwarsstraat 5 (box 5 vanaf links gezien) te Puttershoek.

Dit betreft een garagebox, die ligt in een blok van 13 boxen. De garagebox staat op eigen grond (circa 18 m²).

De garage is in steen opgetrokken en heeft houten openslaande deuren. Het dak is voorzien van bitumineuze dakbedekking. De vloer is van beton. Geen isolatie. Niet aangesloten op nutsvoorzieningen.

Afmeting intern: 2.68 m. breed x 5.39 m. lang, hoogte 2.42 m tussen de balken.

De garagebox wordt verkocht in de huidige staat. Een bouwkundige keuring is niet uitgevoerd. Eventuele gebreken en/of onderhoud komen voor rekening en risico van koper.

Verkoop vindt plaats op basis van inschrijving. Huurders van HW Wonen genieten voorrang op niet huurders. Bij meerdere inschrijvingen per categorie gaat diegene die het dichtstbij woont voor.

Bijzonderheden: De koopsom is vast en niet onderhandelbaar. De garage wordt verkocht op basis van kosten koper. Dit betekent dat de notariskosten, het kadastraal recht en de overdrachtsbelasting voor rekening van koper zijn. De overdrachtsbelasting bedraagt 10,4% (tenzij de garage bij de woning ligt van koper, dan is mogelijk 2% van toepassing). Vaste projectnotaris: Van der Straaten Notarissen Binnenmaas.

Belangstellenden kunnen zich aanmelden door het invullen van een aanmeldingsformulier. Dit is af te halen bij de makelaar of te downloaden via de website.

Inschrijvingen dienen op uiterlijk donderdag 8 juni 2023 om 17.00 uur bij MarQuis makelaars & taxateurs te zijn ingeleverd (Kerkstraat 7, 3295 BD ’s-Gravendeel of via e-mail naar marquis@marquis.nl).

Na sluiting van de inschrijfperiode wordt de verkoopvolgorde overeenkomstig de doelgroepen bepaald en zal met de eerste kandidaat een afspraak voor een bezichtiging worden gemaakt. De overige belangstellenden zullen via de mail worden geïnformeerd. Op de site van MarQuis makelaars & taxateurs zal de status t.a.v. de verkoop te zien zijn (optie, verkocht onder voorbehoud etc).

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Oplevering
In overleg

Bouw

Soort bouw
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Indeling

Locatie

[ { "address": "Dwarsstraat 5", "zipCode": "3297 ED", "city": "Puttershoek" } ]