Welkom bij MarQuis MakelaarsDe makelaars met een frisse kijk op jouw woongeluk!

Kennismaken

Ik wil mijn woning verkopen

Het verkopen van een woning is een spannende aangelegenheid, waarbij veel komt kijken. Gebreken, mededelingsplicht, erfdienstbaarheden, kwalitatieve rechten, de levering via de notaris, etc..

Lees verder

Ik wil een woning kopen

Een eerste eigen huis kopen, of wellicht een ander of groter huis kopen, is een belangrijke stap. De gevolgen kunnen uw dagelijks leven en uw financiële positie aanzienlijk beïnvloeden. Daarbij is het van belang dat alle relevante...

Lees verder

NWWI Taxaties

Een huis verkoper of kopen is een zaak van vertrouwen. Dat MarQuis makelaars & taxateurs dit vertrouwen alleszins waard is, bewijst wel het feit dat bijna geheel gewerkt wordt op voordracht van tevreden relaties en dat taxaties...

Lees verder

Zoeken in ons aanbod

Aanbod woningen

Nieuw!
Vlietstraat 23 's-Gravendeel 5 kamers, 94m² € 219.500 k.k.
Nieuw!
Schenkeldijk 56 's-Gravendeel 3 kamers, 136m² € 400.000 k.k.
Nieuw!
Wilhelminastraat 8 Strijensas 4 kamers, 63m² € 150.000 k.k.

Funda reviewsOnze klanten over onze dienstverlening

9,1
Verkoop beoordelingen
9,4
Aankoop beoordelingen

Dhr. Den Oudsten

Contact was meer dan prima, zeer deskundige en vriendelijke mensen. Enige reden dat er een 7 is toegekend aan prijs/kwaliteit is omdat het huis binnen een week is verkocht, waardoor het bijna vanzelf leek te gaan. Max 6 bezichtiging nodig geweest. De 7 had een 9 mogen zijn vanwege goede ervaring. Een hogere notering in Funda was nu niet nodig, maar dit online instrument mag / kan effectiever worden ingezet naar mijn idee. (Hoger, liefst bovenaan in zoeklijst.)

MarQuis makelaars & taxateurs

Vanaf 1998 gevestigd aan de Kerkstraat in ’s-Gravendeel, in een karakteristieke boerderij uit 1862. Huiselijk en sfeervol en vooral laagdrempelig. Even binnen lopen om bij te praten en gelijk een kopje koffie te drinken kan altijd. Persoonlijke aandacht en niet teveel formaliteiten, dat is waar MarQuis voor staat. Gecombineerd met gedegen vakkennis en aanpakken.

 

Even binnen lopen om bij te praten en gelijk een kopje koffie te drinken kan altijd. Persoonlijke aandacht en niet teveel formaliteiten, dat is waar MarQuis voor staat. Gecombineerd met gedegen vakkennis en aanpakken.

 

Lees verder