Welkom bij MarQuis MakelaarsDe makelaars met een frisse kijk op jouw woongeluk!

Kennismaken

Ik wil mijn woning verkopen

Het verkopen van een woning is een spannende aangelegenheid, waarbij veel komt kijken. Gebreken, mededelingsplicht, erfdienstbaarheden, kwalitatieve rechten, de levering via de notaris, etc..

Lees verder

Ik wil een woning kopen

Een eerste eigen huis kopen, of wellicht een ander of groter huis kopen, is een belangrijke stap. De gevolgen kunnen uw dagelijks leven en uw financiële positie aanzienlijk beïnvloeden. Daarbij is het van belang dat alle relevante...

Lees verder

NWWI Taxaties

Een huis verkoper of kopen is een zaak van vertrouwen. Dat MarQuis makelaars & taxateurs dit vertrouwen alleszins waard is, bewijst wel het feit dat bijna geheel gewerkt wordt op voordracht van tevreden relaties en dat taxaties...

Lees verder

Zoeken in ons aanbod

Aanbod woningen

Aleida van Strijenstraat 27 Strijen 4 kamers, 168m² € 519.000 k.k.
Adrianus van Vugtstraat ong Strijensas kamers, € 118.000 v.o.n.
Spuihof 15 's-Gravendeel 5 kamers, 164m² € 575.000 k.k.

Funda reviewsOnze klanten over onze dienstverlening

9,0
Verkoop beoordelingen
9,4
Aankoop beoordelingen

Een funda gebruiker

Contact tussen ons en de makelaar was erg goed en kort, alles werd goed uitgelegd en op tijd gemeld wat betreft eventuele bezichtigingen of kijk dagen. Dit gaf voor ons een het gevoel dat het huis in goede handen was. Waardoor het goed en snel verkocht was.

MarQuis makelaars & taxateurs

Vanaf 1998 gevestigd aan de Kerkstraat in ’s-Gravendeel, in een karakteristieke boerderij uit 1862. Huiselijk en sfeervol en vooral laagdrempelig. Even binnen lopen om bij te praten en gelijk een kopje koffie te drinken kan altijd. Persoonlijke aandacht en niet teveel formaliteiten, dat is waar MarQuis voor staat. Gecombineerd met gedegen vakkennis en aanpakken.

 

Even binnen lopen om bij te praten en gelijk een kopje koffie te drinken kan altijd. Persoonlijke aandacht en niet teveel formaliteiten, dat is waar MarQuis voor staat. Gecombineerd met gedegen vakkennis en aanpakken.

 

Lees verder