Welkom bij MarQuis MakelaarsDe makelaars met een frisse kijk op jouw woongeluk!

Kennismaken

Ik wil mijn woning verkopen

Het verkopen van een woning is een spannende aangelegenheid, waarbij veel komt kijken. Gebreken, mededelingsplicht, erfdienstbaarheden, kwalitatieve rechten, de levering via de notaris, etc..

Lees verder

Ik wil een woning kopen

Een eerste eigen huis kopen, of wellicht een ander of groter huis kopen, is een belangrijke stap. De gevolgen kunnen uw dagelijks leven en uw financiële positie aanzienlijk beïnvloeden. Daarbij is het van belang dat alle relevante...

Lees verder

NWWI Taxaties

Een huis verkoper of kopen is een zaak van vertrouwen. Dat MarQuis makelaars & taxateurs dit vertrouwen alleszins waard is, bewijst wel het feit dat bijna geheel gewerkt wordt op voordracht van tevreden relaties en dat taxaties...

Lees verder

Zoeken in ons aanbod

Aanbod woningen

Nieuw!
Fazant 15 Maasdam 5 kamers, 157m² € 415.000 k.k.
Nieuw!
Strijensedijk 6 's-Gravendeel 4 kamers, 103m² € 187.500 k.k.
Verbruggestraat 1 a 's-Gravendeel 4 kamers, 109m² € 395.000 k.k.

Funda reviewsOnze klanten over onze dienstverlening

9,1
Verkoop beoordelingen
9,5
Aankoop beoordelingen

Dhr. J.V.

Bij het eerste oriëntatie bezoek was er interesse en respect voor ons en de woning. Aangezien wij snel over onze, zeer recent, aangekochte nieuwbouw woning zouden beschikken wilden we graag doorpakken. Met hulp van de fotograaf stond binnen een week op vrijdagavond ons huis Online. De maandag erna stonden er al direct bezichtigingen gepland. Toen kwam Corona echt in ons leven en we werden allemaal wat onzeker. Maar gelukkig liet de Makelaar dit niet merken. De bezichtigen liepen goed en tussen de kjjkers zat de goede koper. Een goede prijs en dito voorwaarden. Nu voor het eerst een koopakte digitaal ondertekend zonder de koper gezien te hebben, erg vreemd allemaal. Maar alles werd goed begeleid door het Makelaarsteam. Bij ons staat gelukkig het Marquis Verkocht bord in de tuin. Wat een fijn gevoel binnen 3 weken. Bedankt Marquis.

MarQuis makelaars & taxateurs

Vanaf 1998 gevestigd aan de Kerkstraat in ’s-Gravendeel, in een karakteristieke boerderij uit 1862. Huiselijk en sfeervol en vooral laagdrempelig. Even binnen lopen om bij te praten en gelijk een kopje koffie te drinken kan altijd. Persoonlijke aandacht en niet teveel formaliteiten, dat is waar MarQuis voor staat. Gecombineerd met gedegen vakkennis en aanpakken.

 

Even binnen lopen om bij te praten en gelijk een kopje koffie te drinken kan altijd. Persoonlijke aandacht en niet teveel formaliteiten, dat is waar MarQuis voor staat. Gecombineerd met gedegen vakkennis en aanpakken.

 

Lees verder