marquis-makelaars-sgravendeel

Welkom bij MarQuis MakelaarsDe makelaars met een frisse kijk op woongeluk!

Kennismaken

Ik wil mijn woning verkopen

Het verkopen van een woning is een spannende aangelegenheid, waarbij veel komt kijken. Gebreken, mededelingsplicht, erfdienstbaarheden, kwalitatieve rechten, de levering via de notaris, etc..

Lees verder

Ik wil een woning kopen

Een eerste eigen huis kopen, of wellicht een ander of groter huis kopen, is een belangrijke stap. De gevolgen kunnen uw dagelijks leven en uw financiële positie aanzienlijk beïnvloeden. Daarbij is het van belang dat alle relevante...

Lees verder

NWWI Taxaties

Een huis verkoper of kopen is een zaak van vertrouwen. Dat MarQuis makelaars & taxateurs dit vertrouwen alleszins waard is, bewijst wel het feit dat bijna geheel gewerkt wordt op voordracht van tevreden relaties en dat taxaties...

Lees verder

Zoeken in ons aanbod

Aanbod woningen

Nieuw!
Parallelweg 28 Maasdam 5 kamers, 103m² € 295.000 k.k.
Nieuw!
Heemraadssingel 196 a Rotterdam 3 kamers, 218m² € 760.000 k.k.
Nieuw!
Nassaulaan 118 Puttershoek 5 kamers, 131m² € 310.000 k.k.

Funda reviewsOnze klanten over onze dienstverlening

9,3
Verkoop beoordelingen
9,7
Aankoop beoordelingen

Verkoper van Alexanderstraat 6

18 oktober 2021

Een deskundige makelaar met goede begeleiding. Kent de Hoeksche Waard goed, en weet wat de koper en verkoper nodig hebben.


Verkoper Lindehof 126

30 september 2021

Fijn contact, snelle opvolging. Het ging allemaal razend snel met een geweldige resultaat. Gewoon heel goed. Bedankt!


MarQuis makelaars & taxateurs

Vanaf 1998 gevestigd aan de Kerkstraat in ’s-Gravendeel, in een karakteristieke boerderij uit 1862. Huiselijk en sfeervol en vooral laagdrempelig. Even binnen lopen om bij te praten en gelijk een kopje koffie te drinken kan altijd. Persoonlijke aandacht en niet teveel formaliteiten, dat is waar MarQuis voor staat. Gecombineerd met gedegen vakkennis en aanpakken.

 

Het aanbod van de diverse woningen is groot. Daarnaast zijn er tal van nieuwbouwprojecten waarbij het team van MarQuis adviseert en bemiddelt. Heeft u liever een huurwoning? Ook hierin heeft MarQuis een gevarieerd aanbod. 

 

Lees verder